Uusi Junnuvastaava haussa
Pauli Hopea
Marraskuu 02, 2016 - 20:40:42

Seura hakee uutta junnuvastaavaa tulevaksi kahdeksi vuodeksi. Jos sinulla on näkemys siitä, millaista Kiipeilyjaoston junnutoiminnan pitäisi olla, tule mukaan pyörittämään ja kehittämään toimintaa. Junnuvastaavalle maksetaan vuodessa 1000 euroa palkkiota toiminnan järjestämisestä ja pesti on kaksivuotinen, jotta toimintaan saataisiin vähän jatkuvuutta.

Junnuvastaava hoitaa junnuryhmien järjestelyt, kuten salien varauksen, ilmoittautumiset ja ryhmien jaon sekä on yhteydessä vanhempiin ja kehittää junnutomintaa. Aikaa järjestelyihin menee n. muutama päivä ennen syys- ja kevätkausien alkua ja jonkin verran kauden aikana vanhemmilta tuleviin viesteihin vastatessa. Junnuvastaava voi olla seuran hallituksen jäsen, mutta hallitukseen kuuluminen ei ole välttämätöntä.

Nykyisellä junnuvastaavalla on sen verta muuta pakollista tekemistä, että en pysty jatkamaan tehtävässä. Jatkan kuitenkin junnuohjauksen parissa ja autan tottakai uutta junnuvastaavaa alkuun toiminnan pyörittämisessä.

Jos olet kiinnustunut junnuvastaavan tehtävästä, ole hyvä ja ole yhteydessä hallituksen (kiipeilyjaosto at gmail.com). Uudesta junnuvastaavasta päätetään syyskokouksessa 28.11.

 
Kommentoi ?
Yhtään kommenttia ei ole vielä jätetty