SKIEXPO kiipeilytys 4.11. - 6.11.2016
Pauli Hopea
Marraskuu 02, 2016 - 20:39:43

Kiipeilytämme jälleen yleisöä SkiExpossa 4.11. - 6.11.2016 Helsingin messukeskuksessa.

Tule mukaan turvaamaan seuran tulevaisuus ja varmistamaan, että pystyt jatkossakin harrastamaan kiipeilyä edullisesti ja että tärkeä junioritoimintamme jatkuu. Jokainen messiin! Tärkeintä ei ole taito tai voima vaan reipas asenne. Homma on hauskaa ja asiakkaat iloisia - pääosin lapsia ja nuoria. Pääset samalla messuille ilmaiseksi ja saat lisäksi yhden vapaalipun.

Jokaiselle vuorolle tarvitaan vähintään 4 ihmistä. Yksi vastuuhenkilö (KO, KTO tai kokenut kiipeilijä) ja 3 varmistustaitoista henkilöä. Optimi määrä on 6-7 per vuoro. Ihan jokainen voi olla avuksi. Hommaa riittää kiipeilijöiden varmistamisen lisäksi myös rahastuksessa ja valjaiden pukemisessa jne. Kullakin vuorolla voi hyvin olla 1-2 varmistustaidotonta lisäapuna.

Ilmoittautuminen löytyy täältä: http://doodle.com/poll/fk8nhhbkrrh56pn9

Merkitse kalenteriin vuorot, jotka voit ottaa. Merkintöjä voi muuttaa myöhemmin. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi -> (elina.veikkolainen/ÄT/gmail.com), jotta voimme toimittaa sinulle ohjeet. Jos olet KO/KTO tai kokenut kiipeilijä (=K) ja voit toimia vuoron vastuuhenkilönä, niin merkitse tieto nimesi perään. Vastuuhenkilön tehtävä on varmistaa että toiminta sujuu turvallisesti ja sujuvasti.

 
Kommentoi ?
Yhtään kommenttia ei ole vielä jätetty