NUKK

NUKK, eli Nuorten UrheiluKiipeilyKoulu on jo legendaksi muodostunut dynaaminen ryhmittymä, joka työstää Suomen kiipeilykentälle Suomenmestareita ja ennätysten haltijoita tai muuten vaan kovia kiipeilijöitä vuodesta toiseen. 

Syksyllä 2017 NUKK jatkaa normaaliin tapaan tarjoten ohjattua kiipeilyä lahjakkaille 9-15 -vuotiaille junioreille. Ohjauskertoja on kahdesti viikossa tiistaisin ja torstaisin klo 18-20.30.

NUKKiin haluaville tärkein kriteeri on kova motivaatio kehittää itseään kiipeilijänä eteenpäin alkeis- ja jatkokurssin jälkeen, oli tavoitteena sitten kisamenestyminen tai oman henkilökohtaisen tason korottaminen.

Viikottaisen ohjatun kiipeilytapaamisen aikana NUKKilaisille käydään läpi mm. kiipeilyssä tarvittavia ominaisuuksia ja suoritetaan tekniikkaharjoitteita. Samalla ohjeistetaan omatoimiseen harjoitteluun harjoituskauden aikana.

NUKKin hintaan kuuluu ohjauskertojen sisäänpääsy Kiipeilykeskukseen, minkä lisäksi kaikki NUKKilaiset voivat ostaa Kiipeilykeskuksen kausikortin kevätkaudelle hintaan 50 €. Kausikortilla junnut voivat käydä ohjatun kiipeilykerran lisäksi haluamansa määrän itsenäisesti. Suositeltava määrä on 3-4 kertaa viikossa.

NUKKin valmentajana toimii tällä hetkellä Santeri Turkulainen. 

Tiedustelut:

junnukiipeily(at)gmail.com