NUKK

NUKK, eli Nuorten UrheiluKiipeilyKoulu on jo legendaksi muodostunut dynaaminen ryhmittymä, joka työstää Suomen kiipeilykentälle Suomenmestareita ja ennätysten haltijoita tai muuten vaan kovia kiipeilijöitä vuodesta toiseen. 

Syksyllä 2017 NUKK jatkaa normaaliin tapaan tarjoten ohjattua kiipeilyä lahjakkaille 9-15 -vuotiaille junioreille. Ohjauskertoja on kahdesti viikossa tiistaisin ja torstaisin klo 18-20.30.

Uutuutena 19.11.2017 alkaen on myös NUKKilaisten kehonhuoltotunti sunnuntaisin 19:00-20:30.

NUKKiin haluaville tärkein kriteeri on kova motivaatio kehittää itseään kiipeilijänä eteenpäin alkeis- ja jatkokurssin jälkeen, oli tavoitteena sitten kisamenestyminen tai oman henkilökohtaisen tason korottaminen.

Ohjattujen kiipeilykertojen aikana keskitytään kehittymään kokonaisvaltaisesti kiipeilijänä. Harjoitukset sisältävät niin tekniikan ja strategian parantamista kuin energiajärjestelmä- ja voimaharjoituksia.

NUKKin hintaan kuuluu ohjauskertojen sisäänpääsy Kiipeilykeskukseen, minkä lisäksi kaikki NUKKilaiset voivat ostaa Kiipeilykeskuksen kausikortin hintaan 50 €. Kausikortilla junnut voivat käydä ohjatun kiipeilykerran lisäksi haluamansa määrän itsenäisesti. Suositeltava määrä on 3-4 kertaa viikossa.

NUKKin valmentajana toimii tällä hetkellä Santeri Turkulainen. 

Tiedustelut:

junnukiipeily(at)gmail.com