Junioritoiminta: hinnat ja ilmoittautuminen


ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN 2019 RYHMIIN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ilmoittautumislomake-linkin kautta, joka löytyy sivun lopusta. Myös syksyn ryhmissä kiivenneiden tulee ilmoittautua linkin kautta kevään ryhmiin.

Kaikista paikoista lähetetään vahvistusviesti ilmoittautumislomakkeessa kerrottuun sähköpostiosoitteeseen. Tapanilan Erän jäsenmaksu laskutetaan automaattisesti kiipeilyryhmämaksun yhteydessä. Älä siis ilmoita junioria erikseen jäseneksi äläkä maksa mitään ennen kuin olet saanut vahvistusviestin paikasta.

Kausi alkaa 9.1.2019 ja ryhmiin voi ilmoittautua myös kauden aikana. Kaikille kauden alun jälkeen ilmoittautuneille lasketaan hinta kaudella jäljellä olevien kertojen perusteella.

Mikäli sinulla on junioriryhmiin liittyvää kysyttävää, lähetä viestiä osoitteeseen: junnukiipeily@gmail.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tervetuloa kokemaan kiipeilyn riemu! Tapanilan Erän kiipeilyjaosto järjestää 9-16-vuotiaille nuorille ohjattua kiipeilyryhmätoimintaa. Ryhmissä tutustutaan kiipeilyyn urheilullisena liikuntamuotona ja nautitaan kiipeilyn jännityksestä turvallisesti ohjaajien valvonnan alla Helsingin Kiipeilykeskuksen sisäseinillä. Kaikissa ryhmissä juniorit opettelevat tarvittavat taidot toistensa varmistamiseen ja varmistavat myös toisiaan. Kaikkein tärkeintä on junnun oma motivaatio kiipeilyharrastusta kohtaan.

Nuorten kiipeilyryhmät kokoontuvat kerran viikossa - halutessaan voi ottaa myös useamman kiipeilykerran viikolle. Ryhmät on jaettu alkeistasoon ja jatkotasoon. Alkeisryhmä on tarkoitettu 9-13 -vuotiaille ja jatkoryhmä 10-16 -vuotiaille. Alkeisryhmissä kiivetään yleensä ainakin kaksi kautta ennen jatkoryhmään siirtymistä.

Jatkoryhmästä voi siirtyä ohjaajan suosituksella Tapanilan Erän kiipeilyjaoston Nuorten Urheilukiipeilykouluun eli NUKKiin. NUKK:laiset harjoittelevat kiipeilyä systemaattisesti tavoitteena kiipeilytason kehittäminen, ja mahdollisesti myös kisamenestys.

Alle 9-vuotiaille kiipeilijänaluille suosittelemme Helsingin Kiipeilykeskuksen minijunnuryhmiä (5-8v) tai kiipeilemistä vanhemman seurassa. Minijunnuryhmistä lisätietoja saatte Helsingin Kiipeilykeskuksen juniorivastaavalta (info(at)kiipeilykeskus.com).

Yli 14-vuotiaat voivat osallistua kiipeilyhallien alkeiskursseille ja liittyä joko juniorien jatkoryhmään tai osallistua aikuisten kiipeilyvuoroille.


Yleistä ilmoittautumisista

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu ennen kauden alkua tällä sivulla olevan linkin kautta. Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen on kesä-elokuussa. Kevään ryhmiin ilmoittaudutaan joulu-tammikuussa. Myös kesken kautta voi ilmoittautua mukaan, olethan tällöin yhteydessä sähköpostitse juniorivastaavaan.

Älkää maksako jäsen- tai kausimaksuja ennen kuin olette saaneet sähköpostitse vahvistuksen ryhmään mahtumisesta!

Harjotuksiin ei saa saapua ilman, että on ilmoittautunut ja saanut vahvistuksen paikasta sähköpostitse!

Suosittelemme kiipeilyharrastuksesta kiinnostuneille junioreille kiipeilykokeilua esimerkiksi Helsingin Kiipeilykeskuksessa Tapanilassa (http://www.kiipeilykeskus.com). Kiipeilykeskuksen valikoimista löytyy maksullinen kiipeilykokeilu, joka ei vaadi aiempaa kiipeilykokemusta eikä omia varusteita. Kokeilun avulla saa selvitettyä junnun oikeaa innostusta kiipeilyn suhteen ja säästymme ikäviltä paikkojen peruutuksilta. Näin myös kaikki oikeasti innokkaat mahtuvat kovasti kysyttyihin ryhmiimme. Huomion arvoista on myös, että ryhmissämme junnut varmistavat toinen toisiaan - tämä vaatii lapselta keskittymiskykyä ja vastuunottoa

Emme palauta maksettuja kausimaksuja.KEVÄÄN 2019 RYHMÄT JA HINNAT:

ALKEISRYHMÄ: 9.1.-20.15.2019 välisenä aikana yhteensä 17 kertaa

Tarkoitettu 9-13 –vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneet ja tykkäävät kiipeilystä.

MA 18:30-19:30 (Vastuuohjaaja: Henna Paalanen)

KE 18:00-19:00 (Vastuuohjaaja: Juuso Montonen)

SU 17:00-18:00 (Vastuuohjaaja: Aleksi Mikkola)


JATKORYHMÄ: 9.1.-20.5.2019 välisenä aikana yhteensä 17 kertaa

Tarkoitettu 10-16 –vuotiaille kiipeilijöille, jotka osaavat itsenäisesti pukea varusteet päälle, solmia kasisolmulla itsensä köyteen vaikka silmät ummessa, jaksavat kiivetä 5-vaikeustason reittejä ylös asti, ja joilla on oma motivaatio kehittyä kiipeilijänä.

MA 17:00-18:30 (Vastuuohjaaja: Henna Paalanen)

KE 19:00-20:30 (Vastuuohjaaja: Juuso Montonen)

SU 18:00-19:30 (Vastuuohjaaja: Aleksi Mikkola)


Nuorten urheilukiipeilykoulu NUKK (ohjaaja ilmoittaa aloitus- ja lopetusajankohdan erikseen ryhmäläisille)

Tarkemmat tiedot sivuvalikosta.


KEVÄTKAUDEN 2019 HINNAT

Kausimaksu koostuu kiipeilyryhmän kausimaksusta ja seuran jäsenmaksusta sekä mahdollisesta kiipeilykenkävuokrasta (10 €/kausi), jos juniorilla ei ole omia kiipeilykenkiä.

- Alkeisryhmän kausimaksu on 155 € (2 krt/vko 290 €, 3 krt/vko 405 €)

- Jatkoryhmän kausimaksu on 205 € (2 krt/vko 390 €, 3 krt/vko 555 €)

- NUKKin kausimaksu 320 € (ohjauskertojen sisäänpääsymaksut ja Kiipeilykeskuksen kausikortti sisältyvät hintaan)

- Seuran jäsenmaksu alle 19-vuotiaille on 55 €/vuosi

Kaikkien junioriryhmissä kiipeilevien täytyy liittyä Tapanilan Erän jäseneksi. Juniorin jäsenmaksu laskutetaan automaattisesti kiipeilyryhmään ilmoittautumisen yhteydessä. Erillistä jäsenhakemusta ei tarvitse tehdä. Jäsenmaksu kattaa koko vuoden eli maksu peritään vain kerran vuodessa riippumatta siitä, kiipeääkö juniori sekä kevät- että syksykaudella. Jäsenyys sisältää mm. Suomen Kiipeilyliiton kautta tulevan vakuutuksen. Vakuutuksesta saa lisätietoa täältä.

Ilmoittautuminen ryhmiin onnistuu tästä