Junioritoiminta: hinnat ja ilmoittautuminen


ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN 2020 RYHMIIN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti MyClub -portaalin kautta. Lisäämme linkin sivun loppuun kun ilmoittautumiset ovat avautuneet uusille harrastajille.

Ilmoittautumisesta tulee vahvistusviesti ja lasku heti onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen. Tapanilan Erän jäsenmaksu laskutetaan jälkikäteen erikseen kun ilmoittautuminen on kunnossa. Älä siis ilmoita junioria erikseen jäseneksi.

Kausi alkaa 8.1.2020 ja ryhmiin voi ilmoittautua myös kauden aikana. Kaikille kauden alun jälkeen ilmoittautuneille lasketaan hinta kaudella jäljellä olevien kertojen perusteella.

Mikäli sinulla on junioriryhmiin liittyvää kysyttävää, lähetä viestiä osoitteeseen: junnukiipeily@gmail.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tervetuloa kokemaan kiipeilyn riemu! Tapanilan Erän kiipeilyjaosto järjestää 9-16-vuotiaille nuorille ohjattua kiipeilyryhmätoimintaa. Ryhmissä tutustutaan kiipeilyyn urheilullisena liikuntamuotona ja nautitaan kiipeilyn jännityksestä turvallisesti ohjaajien valvonnan alla Helsingin Kiipeilykeskuksen sisäseinillä. Kaikissa ryhmissä juniorit opettelevat tarvittavat taidot toistensa varmistamiseen ja varmistavat myös toisiaan. Kaikkein tärkeintä on junnun oma motivaatio kiipeilyharrastusta kohtaan.

Nuorten kiipeilyryhmät kokoontuvat kerran viikossa - halutessaan voi ottaa myös useamman kiipeilykerran viikolle. Ryhmät on jaettu alkeistasoon ja jatkotasoon. Alkeisryhmä on tarkoitettu 9-13 -vuotiaille ja jatkoryhmä 10-16 -vuotiaille. Alkeisryhmissä kiivetään yleensä ainakin kaksi kautta ennen jatkoryhmään siirtymistä.

Jatkoryhmästä voi siirtyä ohjaajan suosituksella Tapanilan Erän kiipeilyjaoston Nuorten Urheilukiipeilykouluun eli NUKKiin. NUKK:laiset harjoittelevat kiipeilyä systemaattisesti tavoitteena kiipeilytason kehittäminen, ja mahdollisesti myös kisamenestys.

Alle 9-vuotiaille kiipeilijänaluille suosittelemme minijunnuryhmää (http://www.kiipeilyjaosto.fi/Sivu/minijunnut) tai kiipeilemistä vanhemman seurassa.

Yli 14-vuotiaat voivat osallistua kiipeilyhallien alkeiskursseille ja liittyä joko juniorien jatkoryhmään tai osallistua aikuisten kiipeilyvuoroille.


Yleistä ilmoittautumisista

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu lähtökohtaisesti ennen kauden alkua tällä sivulla olevan linkin kautta. Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen on kesä-elokuussa. Kevään ryhmiin ilmoittaudutaan joulu-tammikuussa. Myös kesken kautta voi ilmoittautua mukaan, olethan tällöin yhteydessä sähköpostitse juniorivastaavaan.

Harjotuksiin ei saa saapua ilman, että on ilmoittautunut ja saanut vahvistuksen paikasta sähköpostitse!

Suosittelemme kiipeilyharrastuksesta kiinnostuneille junioreille kiipeilykokeilua esimerkiksi Helsingin Kiipeilykeskuksessa Tapanilassa (http://www.kiipeilykeskus.com). Kiipeilykeskuksen valikoimista löytyy maksullinen kiipeilykokeilu, joka ei vaadi aiempaa kiipeilykokemusta eikä omia varusteita. Kokeilun avulla saa selvitettyä junnun oikeaa innostusta kiipeilyn suhteen ja säästymme ikäviltä paikkojen peruutuksilta. Näin myös kaikki oikeasti innokkaat mahtuvat kovasti kysyttyihin ryhmiimme. Huomion arvoista on myös, että ryhmissämme junnut varmistavat toinen toisiaan - tämä vaatii lapselta keskittymiskykyä ja vastuunottoa

Emme palauta maksettuja kausimaksuja.KEVÄÄN 2020 RYHMÄT JA HINNAT:

ALKEISRYHMÄ: 8.1.-21.5.2020 välisenä aikana yhteensä 17 kertaa

Tarkoitettu 9-13 –vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneet ja tykkäävät kiipeilystä.

KE 18:00-19:00 (Vastuuohjaaja: Juuso Montonen)

SU 16:00-17:00 (Vastuuohjaaja: Tero Matero) 

SU 17:00-18:00 (Vastuuohjaaja: Tero Matero) 


JATKORYHMÄ: 8.1.-21.5.2020 välisenä aikana yhteensä 17 kertaa


Tarkoitettu 10-16 –vuotiaille kiipeilijöille, jotka osaavat itsenäisesti pukea varusteet päälle, solmia kasisolmulla itsensä köyteen vaikka silmät ummessa, jaksavat kiivetä 5-vaikeustason reittejä ylös asti, ja joilla on oma motivaatio kehittyä kiipeilijänä.

MA 17:00-18:30 (Vastuuohjaaja: Henna Paalanen)

MA 18:15-20:15 (Vastuuohjaaja: Henna Paalanen) 

KE 19:00-20:30 (Vastuuohjaaja: Juuso Montonen) 

SU 18:00-19:30 (Vastuuohjaaja: Tero Matero) 


Nuorten urheilukiipeilykoulu NUKK (ohjaaja ilmoittaa aloitus- ja lopetusajankohdan erikseen ryhmäläisille)

Tarkemmat tiedot sivuvalikosta.


KEVÄTKAUDEN 2020 HINNAT

Kausimaksu koostuu kiipeilyryhmän kausimaksusta ja seuran jäsenmaksusta sekä mahdollisesta kiipeilykenkävuokrasta (15 €/kausi), jos juniorilla ei ole omia kiipeilykenkiä.

- Alkeisryhmän kausimaksu on 160 € (2 krt/vko 300 €)

- Jatkoryhmän kausimaksu on 205 € (2krt/vk 390 €). Maanantain myöhempi jatkoryhmä 250 € (2krt/vk 435 €).

- NUKKin kausimaksu 340 € (ohjauskertojen sisäänpääsymaksut ja Kiipeilykeskuksen kausikortti sisältyvät hintaan)

- Seuran jäsenmaksu alle 19-vuotiaille on 60 €/vuosi

Kaikkien junioriryhmissä kiipeilevien täytyy liittyä Tapanilan Erän jäseneksi. Juniorin jäsenmaksu laskutetaan automaattisesti kiipeilyryhmään ilmoittautumisen yhteydessä. Erillistä jäsenhakemusta ei tarvitse tehdä. Jäsenmaksu kattaa koko vuoden eli maksu peritään vain kerran vuodessa riippumatta siitä, kiipeääkö juniori sekä kevät- että syksykaudella. Jäsenyys sisältää mm. Suomen Kiipeilyliiton kautta tulevan vakuutuksen. Vakuutuksesta saa lisätietoa täältä.