Aikuistoiminta

Tapanilan Erän kiipeilyjaostolla on 3 vakiovuoroa viikossa Helsingin Kiipeilykeskuksessa. Jäsenillä on myös muita etuja, kuten SKIL:in kattava vakuutus (katso tarkemmin kohdasta jäsenedut). 

Vakiovuoroilla voivat käydä kaikki kiipeilyjaoston täysjäsenet ja syyskaudella myös syysjäsenet. Jäsenmaksu täysjäsenille vuonna 2018 on 190 €. Vakiovuoroja on n. 100 kpl vuodessa joten yhdelle jäsenvuorolle tulee hintaa noin 1,4€. Suomen edullisinta kiipeilyä! 

Kiipeilyjaoston vakiovuorolla löytyy sinulle myös aina kokenut varmistaja pariksi ja muutenkin hyvää kiipeilyseuraa

Kiipeilyvuorot Tapanilassa

Ma
18.30-20.30 HKK, B-halli
To
19.00-21.00 HKK, B-halli
La 11:00-13:00 HKK, A-halli

Voit myös liittyä pelkästään jäseneksi, joilloin saat SKIL:in vakuutuksen ja kaikki muut edut, mutta ei vakiovuoroja. Tai kevytjäseneksi jos olet jo jonkun toisen kiipeilyseuran jäsen.

HUOM: Jäsenhakemuslomake ei toimi tällä hetkellä toimi!

Uudet jäsenet ilmoittakaa tietonne suoraan sähköpostilla: pauli(piste)hopea[ät]saunalahti.fi.
Tarvittavat tiedot: Nimi, osoite, syntymäaika, sähköpostiosoite ja mikä jäsenmuoto:
täysjäsen / 190€
syysjäsen / 115€
jäsen / 70€
kevytjäsen / 20€
juniorijäsen / 50€

Jaostoon liittyminen tapahtuu internetsivujen kautta. (liity Jäseneksi).  EI TOIMI TÄLLÄ HETKELLÄ

Tammikuun 6. päivään mennessä maksaneiden täysjäsenten kiipeilykortit päivitetään yhtenä eränä HKK:n kassajärjestelmään ja pääset vuoroille kiipeämään.

Voit tulla vuoroille heti kun olet maksanut jäsenmaksun (vaikka et olisi saanut vahvistusviestiä). Jos olet maksanut jäsenyytesi tammikuun 6. päivän jälkeen, niin varaudu näyttämään maksukuitti HKK:n kassalla, niin sen avulla saadaan rekisteröityä kulkuoikeus vuoroille.