Junioritoiminta

HUOM! Ennakkoilmoittautuminen keväällä ryhmissä kiivenneille on käynnissä  11.8. saakka. Otamme vastaan uusien kiipeilijöiden ilmoittautumisia 12.8. alkaen ja jaamme vapaat paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ja kyselyt syyskauden paikoista voi lähettää osoitteeseen: junnukiipeily@gmail.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tervetuloa kokemaan kiipeilyn riemu! Tapanilan Erän kiipeilyjaosto järjestää 9-16-vuotiaille nuorille ohjattua kiipeilyryhmätoimintaa. Ryhmissä tutustutaan kiipeilyyn urheilullisena liikuntamuotona ja nautitaan kiipeilyn jännityksestä turvallisesti ohjaajan valvonnan alla Helsingin Kiipeilykeskuksen sisäseinillä. Kaikissa ryhmissä juniorit opettelevat tarvittavat taidot toistensa varmistamiseen ja varmistavat myös toisiaan. Kaikkein tärkeintä on junnun oma motivaatio kiipeilyharrastusta kohtaan.

Nuorten kiipeilyryhmät kokoontuvat kerran viikossa - halutessaan voi ottaa myös kaksi kiipeilykertaa viikolle. Ryhmät on jaettu alkeistasoon ja jatkotasoon. Alkeisryhmä on tarkoitettu 9-13 -vuotiaille ja jatkoryhmä 10-16 -vuotiaille. Alkeisryhmissä kiivetään yleensä ainakin kaksi kautta ennen jatkoryhmään siirtymistä.

Jatkoryhmästä voi siirtyä ohjaajan suosituksella Tapanilan Erän kiipeilyjaoston Nuorten Urheilukiipeilykouluun eli NUKKiin. NUKK:laiset harjoittelevat kiipeilyä systemaattisesti tavoitteena kiipeilytason kehittäminen, ja mahdollisesti myös kisamenestys.

Alle 9-vuotiaille suosittelemme kiipeilemistä vanhemman seurassa. Aikuinen voi osallistua esimerkiksi Helsingin Kiipeilykeskuksen alkeiskurssille, jonka jälkeen hänellä on tarvittavat taidot lapsen kiipeilyttämiseen. Alle 9-vuotiaille on myös suunnitteilla oma junnuryhmä Helsingin Kiipeilykeskuksen toimesta. Kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä: info(at)kiipeilykeskus.fi. Yli 14-vuotiaat voivat osallistua kiipeilyhallien alkeiskursseille ja liittyä Kiipeilyjaoston jäsenvuorotoimintaan.


Yleistä ilmoittautumisista

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu ennen kauden alkua sähköpostitse. Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen on heinä-elokuussa. Kevään ryhmiin ilmoittaudutaan joulu-tammikuussa.

Älkää maksako jäsen- tai kausimaksuja ennen kuin olete saaneet vahvistuksen ryhmään mahtumisesta!

Harjotuksiin ei  saa saapua ilman, että on ilmoittautunut ja saanut vahvistuksen paikasta sähköpostise!

Suosittelemme kiipeilyharrastuksesta kiinnostuneille junioreille kiipeilykokeilua esimerkiksi Helsingin Kiipeilykeskuksessa Tapanilassa (http://www.kiipeilykeskus.com). Kiipeilykeksuksen valikoimista löytyy maksullinen kiipeilykokeilu, joka ei vaadi aiempaa kiipeilykokemusta eikä omia varusteita. Kokeilun avulla saa selvitettyä junnun oikeaa innostusta kiipeilyn suhteen ja säästymme ikäviltä paikkojen peruutuksilta. Näin myös kaikki oikeasti innokkaat mahtuvat kovasti kysyttyihin ryhmiimme. Huomion arvoista on myös, että ryhmissämme junnut varmistavat toinen toisiaan - tämä vaatii lapselta keskittymiskykyä ja vastuunottoa

Emme palauta maksettuja kausimaksuja.SYKSY 2017:

KESTO

Alkeis & jatko: 2.10.-17.12.2017, Huom! Poikkeuksellinen aloitusaika Kiipeilykeskuksen remontista johtuen.

NUKK: Ohjaaja ilmoittaa aloitus- ja lopetusajankohdan ryhmäläisille erikseen.


SYYSKAUDEN 2017 HINNAT

Kaikkien Kiipeilyjaoston ryhmissä kiipeilevien täytyy maksaa Kiipeilyjaoston jäsenmaksu eli olla seuran jäseniä. Jäsenmaksu kattaa koko vuoden eli maksu peritään vain kerran vuodessa riippumatta siitä, kiipeääkö juniori sekä kevät- että syksykaudella. Jäsenyys sisältää mm. Suomen Kiipeilyliiton kautta tulevan vakuutuksen. Vakuutuksesta saa lisätietoa täältä : http://climbing.fi/skilry/sites/default/files/OP%20Sporttiturva%202017.pdf

- Nuorten alle 19-vuotiaiden jäsenmaksu 50 €/vuosi

Jäsenmaksun lisäksi on maksettava ohjatun ryhmän kausimaksu:

- Nuorten ohjattu alkeisryhmä 115 €/ kausi (2 krt/vko 215 €)

- Nuorten ohjattu jatkoryhmä 150 €/ kausi (2 krt/vko 280 €)

NUKK:  

-9-15-vuotiaat 240 €

-Ohjauskertojen sisäänpääsymaksu Kiipeilykeskukseen sisältyy hintaan. NUKKilaisten on myös mahdollista ostaa kausikortti Kiipeilykeskukseen hintaan 50 €.


SYKSYN 2017 RYHMÄT

Alkeis (9-13 –vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneet ja tykkäävät kiipeilystä):

MA 18:30-19:30 Henna Paalanen ja Anna Lampi

KE 17:00-18:00 Simo Seppälä

SU 17:00-18:00 Tero Matero

Jatko (10-16 –vuotiaille kiipeilijöille, jotka osaavat itsenäisesti pukea varusteet päälle, solmia kasisolmulla itsensä köyteen vaikka silmät ummessa, jaksavat kiivetä 5-vaikeustason reittejä ylös asti, ja joilla on oma motivaatio kehittyä kiipeilijänä) :

MA 17:00-18:30 Henna Paalanen ja Anna Lampi 

KE 18:00-19:30 Simo Seppälä

SU 18:00-19:30 Tero Matero

Nuorten urheilukiipeilykoulu NUKK (maks 10 osallistujaa, erittäin motivoituneille kiipeilijöille, joilla on intoa myös kisaamiseen ja omalla ajalla kiipeilynsä kehittämiseen):

TI ja TO 18:00-20:30 Santeri Turkulainen

SU 19:00-20:30 Kehonhuolto (19.11.2017 lähtien)


Lisätietoa junioritoiminnasta ja ryhmien vaatimustasoista:

http://www.kiipeilyjaosto.fi/Sivu/Junioritoiminta

Emme vastaa soittopyyntöihin tai puhelutiedusteluihin.