Aikuistoiminta

Tapanilan Erän kiipeilyjaostolla on 3 vakiovuoroa viikossa Helsingin Kiipeilykeskuksessa. Jäsenillä on myös muita etuja, kuten SKIL:in kattava vakuutus (katso tarkemmin kohdasta jäsenedut). 

Vakiovuoroilla voivat käydä kaikki kiipeilyjaoston täysjäsenet ja syyskaudella myös syysjäsenet. Jäsenmaksu täysjäsenille vuonna 2017 on 190 €. Vakiovuoroja on n. 100 kpl vuodessa joten yhdelle jäsenvuorolle tulee hintaa noin 1,4€. Suomen edullisinta kiipeilyä! 

Kiipeilyjaoston vakiovuorolla löytyy sinulle myös aina kokenut varmistaja pariksi ja muutenkin hyvää kiipeilyseuraa

Kiipeilyvuorot Tapanilassa

Ma
18.30-20.30 HKK, B-halli
To
19.00-21.00 HKK, B-halli
La 11:00-13:00 HKK, A-halli

Jaostoon liittyminen tapahtuu internetsivujen kautta. (liity Jäseneksi). Voit myös liittyä pelkästään jäseneksi, joilloin saat SKIL:in vakuutuksen ja kaikki muut edut, mutta ei vakiovuoroja. 

Vuoroille päästäksesi tarvitse myös Helsingin Kiipeilykeskuksen tunnisteen. Vuoden alussa kaikkien maksaneiden täysjäsenten tunnisteeseet päivitetään HKK:n kassajärjestelmään ja pääset vuoroille kiipeämään. Kiipeilyvuoron valvojalta saat jäsenkortin. Vuorojen valvojalta voit kysellä tarkemmin toiminnasta.

Voit tulla vuoroille heti kun olet maksanut jäsenmaksun (vaikka et olisi saanut vahvistusviestiä). Ota maksukuitti mukaan, niin sen avulla saadaan rekisteröityä kulkuoikeus vuoroille.